Mleczna pianka w kawie to z pewnością dla wielu nieodłączny jej element. Ale które mleko najlepiej nadaje się do jej przygotowania? Nasi eksperci podpowiadają, że do uzyskania cudownie kremowej mlecznej pianki,należy stosować mleko UHT o temperaturze pokojowej. Istotne dla dobrej, sztywnej pianki jest to, by ekspres ciśnieniowy był właściwie wyczyszczony i odtłuszczony. Osady z tłuszczu w urządzeniu uniemożliwiają tworzenie się pianki. Zasadniczo, wszystkie ekspresy ciśnieniowe posiadają opcję przygotowania pianki, a odpowiednia ich pielegnacja pozwoli na wyjątkowe doznania smakowe.
W Bosch tworzymy produkty i usługi z myślą o klientach, dlatego tak ważna jest dla nas Twoja opinia! Poświęć minutę na wypełnienie ankiety.
Jeżeli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy, napisz centrum.kontaktu@bshg.com lub zadzwoń do nas 42 2715555.
Dziękujemy!